Innkalling til nasjonaldagen

Den spennende nyheten er at selskapet vårt vil ha ferie fra 29. september til 4. oktober for å feire nasjonaldagen og midthøstfestivalen.Denne nyheten bringer glede til mange mennesker, som gleder seg til denne lange ferien for å glede og feire.

Selv under disse gledelige dagene vil vårt dedikerte team jobbe utrettelig for å sikre at dine behov blir dekket.Vær trygg på at vi godtar bestillinger og svarer på e-poster som vanlig, for å sikre at dine forespørsler og krav blir oppfylt i tide.

I løpet av denne 6-dagers ferien, la oss benytte anledningen til å verne om tiden med våre kjære, utforske den rike kulturarven til nasjonen vår og lage varige minner.Enten du besøker naturskjønne steder, deltar i feiringer i lokalsamfunnet, eller bare tar deg tid til egenomsorg og foryngelse, må alle ha en lykkelig og tilfredsstillende høytid.

På vegne av Huyssen Power vil vi rette våre varmeste ønsker om en glad, glad og fremgangsrik nasjonaldag og midthøstfestival.La oss glede oss over enhetens ånd og feire vår nasjons bemerkelsesverdige reise.

Innkalling til nasjonaldagen (2)


Innleggstid: 28. september 2023